Specialmaskiner i Göteborg

På Bågenfelt & Hellström tillverkar och konstruerar vi specialmaskiner av alla slag. Vi projekterar såväl färdiga linjer som enstaka stationer till större projekt. Har kunden inga färdiga ritningar så kan vi hantera hela processen. Vi tar det då från skiss och planering till tillverkning och konstruktion, och slutligen leverans och installering.

Eftersom vi har all nödvändig utrustning i samma hus, det vill säga konstruktion, vibrationsmatartillverkning, elverkstad, mekanisk verkstad och vattenskärare, är vi inte särskilt beroende av underleverantörer. Det här innebär ett strömlinjeformat och friktionsfritt projektförlopp från beställning till leverans. Något som erbjuder besparingar både i tillverkningstid och i kostnad.

Vi inriktar oss främst på monteringsautomater, där vi har särskilt stor expertis. Vi kan tillverka allt från enkla monteringsmaskiner till hela monteringslinjer. Därefter kan vi också anpassa dem i detalj efter kundens behov och önskemål. Vi hanterar även andra saker, då bland annat serveringsenheter för robotar och paketering av olika typer av produkter.

Bland våra kunder finns läkemedels-, tillverknings- och bilindustri.


Kontaktpersoner:

Projektledare / Säljare
Almir Hafizovic
Mail: almir@bagenfelt.se
Direkt tel: 031-49 04 37
Mobil: 0708-49 90 09

Säljare
Sten Bågenfelt
Mail: sten@bagenfelt.se
Direkt tel: 031-49 04 35
Mobil: 0706-49 04 35

Kontakta oss